Чеснови бисквитки с шоколад
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
10 скилидки пресен чесън
Вряща вода
1/2 ч кленов сироп
1 ч масло, меко
3/4 ч кафява захар
¾ ч захар
2 яйца
1 ч.л. ванилия
1/2 ч.л. сол
2 1/4 ч натрошен шоколад
1/2 ч счукани орехи
2 1/2 ч брашно
1 ч.л. сода
Сложете скилидките чесън във вряща вода за около 5 минути, до омекване. Обелете и наситнете чесъна. Накиснете в кленов сироп за 20 минути. В същото време, разбийте на крем маслото, захарта, яйцата и ванилията. Комбинирайте брашното, содата за хляб и солта. Добави при крема. След това прибавете шоколада и ядките. Отцедете чесъна и го добавете в тестото. Смесват се добре. Капнете от тестото по 1 с.л. върху ненамаслена тавичка на разстояние около 5 см една от друга. Печете на 190 градуса в продължение на 8 - 10 минути, докато леко покафенеят. Извадете от фурната и охладете върху решетка.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ