Регистрация

Чеснови бисквитки с шоколад

Автор:
светли
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
442
Оцени рецептата

10 скилидки пресен чесън

Вряща вода

1/2 ч кленов сироп

1 ч масло, меко

3/4 ч кафява захар

¾ ч захар

2 яйца

1 ч.л. ванилия

1/2 ч.л. сол

2 1/4 ч натрошен шоколад

1/2 ч счукани орехи

2 1/2 ч брашно

1 ч.л. сода

 

Сложете скилидките чесън във вряща вода за около 5 минути, до омекване. Обелете и наситнете чесъна. Накиснете в кленов сироп за 20 минути. В същото време, разбийте на крем маслото, захарта, яйцата и ванилията. Комбинирайте брашното, содата за хляб и солта. Добави при крема. След това прибавете шоколада и ядките. Отцедете чесъна и го добавете в тестото. Смесват се добре. Капнете от тестото по 1 с.л. върху ненамаслена тавичка на разстояние около 5 см една от друга. Печете на 190 градуса в продължение на 8 - 10 минути, докато леко покафенеят. Извадете от фурната и охладете върху решетка.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта