Регистрация

Хлебен пудинг с ананас

Автор:
Aleksandra B.
|
Дата:
20 Feb
|
Видяна:
595
Оцени рецептата

1/2 ч масло или маргарин, меко

1 ч захар

1/2 ч.л. смляна канела

4 яйца

375 г консерва ананас, натрошен

2 ч кубчета хляб

1/4 ч натрошени орехи

 

Загрейте фурната до 160С. Разбийте маргарина, захарта и канелата в голяма купа с миксер на средна скорост, като остъргвате купата постоянно, за 1 минута. Добавете яйцата и разбийте на крем за около 2 минути. Добавете ананаса, хлебните кубчета, и орехите. Изсипете в намаслена йенска тенджера. Пече се, докато клечка за зъби, поставена в центъра, излезе чиста, около 40 - 45 минути.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта