Регистрация

Фъстъчени сладки за диабетици

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
450
Оцени рецептата

2/3 ч овесени ядки

2 ч брашно

1 ч.л. хималайска сол

1/4 ч.л. сода

2 ч.л. бакпулвер

1/3 ч царевично олио

2/3 ч безсолно фъстъчено масло

1/4 ч яйчен заместител и 1 яйце

3 с.л. мляко

4 ч.л. течен подсладител

2 с.л. заместител на захар

 

Пресейте заедно брашното, солта, содата и бакпулвера. Разбийте на крем следващите шест съставки и добавете овесените ядки. Добавете брашнената смес и се разбърква, докато се образува топка; оформете топки от по 3 см. Сложете в тавичка. Притиснете с дъното на чаша. Пече се на 190 градуса в продължение на 10 минути.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта