Регистрация

Френски крем Сабайон

Автор:
jeni
|
Дата:
04 Nov
|
Видяна:
867
Оцени рецептата

Сокът и настърганата кора на 2 портокала

Сокът и настърганата кора на 2 лимона

6 жълтъка, разбити

1 1/2 ч захар

1/2 ч червено вино

1/2 ч бяло вино

1/4 ч шери

1 л ванилов сладолед

24 ягоди

 

Разбийте жълтъците на водна баня за 1 мин. Добавете настърганите портокалови и лимонови кори и всички останали съставки, с изключение на сладоледа и ягодите. Продължете да биете докато сместа постигне консистенцията на сос Холандес и се разпени малко. Отстранете от огъня. Пригответе индивидуални чашки с мелба и покрийте със сос и ягоди.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта