Регистрация

Тиквен пай с крема сирене

Автор:
Цветанка Базова
|
Дата:
27 Sep
|
Видяна:
647
Оцени рецептата

1 пакет крема сирене, меко

1 с.л. захар

2 пакета пудинг ванилия

1 тиква

1 ч.л. канела, смляна

0.5 ч.л. джинджифил, смлян

0.25 ч.л. карамфил; смлян

ядки (по желание); нарязани

бита сметана (по желание)

1.5 ч бита сметана

1 готов блат за пай

1 ч мляко

 

В голяма купа, разбийте крема сиренето и захарта до гладкост. Добавете битата сметана и се разбърква много добре. Изсипете в блата. В друга купа, разбийте млякото и пудинга на ниска скорост, докато се комбинират; разбийте на висока скорост в продължение на 2 минути. Оставете да престои 3 минути. Добавете тиквата и подправките и разбъркайте добре. Намажете над слоя с крема сирене. Охладете. Гарнира се с ядки и/или още бита сметана.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта