Регистрация

Тиквен пай

Автор:
gabi
|
Дата:
07 Jun
|
Видяна:
517
Оцени рецептата

3 яйца

1 ч захар

2 с.л. брашно

1/2 ч.л. канела

1 ч тиква

2 ч мляко

1/2 ч.л. ванилия

Щипка сол

1 готов блат за пай, неизпечен, 23 см

 

Смесете всички съставки заедно и сложете в блата за пай. Печете на 210 градуса за 15 минути и след това намалете до 190С и се пече, докато стегне.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта