Регистрация

Сьомга в пергамент с аромат на джинджифил и лимонова трева

Автор:
george
|
Дата:
08 Sep
|
Видяна:
771
Оцени рецептата

4 филета сьомга, по 170 г

1 малка консерва нарязан воден кестен

1 морков - нарязан на тънки ленти

1/2 ч червен лук, нарязан фино на филийки

1 с.л. настърган джинджифил

1 парче нарязана лимонова трева

2 с.л. соев сос

1 с.л. сусамово олио

2 с.л. фино нарязан пресен кориандър

1 с.л. масло

Сол и черен пипер на вкус

 

Изрежете четири парчета алуминиево фолио на квадрати от по 30 см. Поставете по едно филе от сьомга в средата на всеки лист фолио. Покрийте със смес от кестени, моркови, лук, джинджифил и лимонова трева. Поръсете със соев сос, сусамово олио и кориандър. Покрийте с масло, сгънете фолиото и печете в продължение на 12 минути на 180 градуса във фурната. Срежете фолиото и поднесете веднага.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта