Регистрация

Пюре от просо и карфиол

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
10 May
|
Видяна:
1652
Оцени рецептата

1 с.л. олио - (нерафинирано)

1 глава карфиол - нарязан на малки цветчета

1 1/2 ч просо

7 ч вода

1/2 ч.л. морска сол

 

Загрейте голяма тенджера. Добавете маслото и карфиола и задушете до златисто. Добавете просото и запържете леко, докато леко покафенее. Добавя се вода и сол и се оставя да заври. Намалете огъня и оставете да къкри 1 час. Сложете сместа в процесора и пюрирайте. Сервира се със сос бешамел или гъст тамариндов сос.





Виж още от категория "Гарнитура"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта