Регистрация

Пудинг с царевично нишесте

Автор:
hodjeva
|
Дата:
25 May
|
Видяна:
972
Оцени рецептата

3/4 ч захар

2 с.л. царевично нишесте

1/4 ч.л. сол

2 ч мляко

2 с.л. масло

1 ч.л. ванилия

За шоколадов пудинг:

56 г неподсладен шоколад

За бананов пудинг:

2 банана, нарязан

За карамелен пудинг:

Използвайте кафява захар вместо бяла

1 с.л. допълнително масло

 

Смесете захарта, брашното и солта. Постепенно добавете млякото и смесете хубаво. Кипнете и се разбърква до гладкост и сгъстяване. В този момент, добавете всички съставки, необходими за съответния вид пудинг, който сте избрали. Смесете малко от пудинга с разбитото яйце, а след това върнете тази смес при пудинга. Добавят се маслото и ванилията, разбърква се добре и се оставя в хладилника. Може да поднесете и топло, ако предпочитате.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта