Регистрация

Пудинг с ревен

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
390
Оцени рецептата

1 стрък ревен, задушен

1 блат за торта, най-добре престоял или 1 стар хляб

2 белтъка

4 супени лъжици захар

 

Сложете филийките хляб или блата за торта в намазана с масло тавичка. Напълнете с подсладения ревен. Покрийте и се пече на 160С за 30 минути. Разбийте белтъците на сняг и добавете 4 супени лъжици захар. Извадете пудинга от фурната и се покрива с белтъчния крем. Върнете във фурната и печете до кафяво.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта