Регистрация

Празничен чийзкейк

Автор:
marcheva
|
Дата:
26 Apr
|
Видяна:
265
Оцени рецептата

1 ч натрошени бисквити

3 с.л. захар

2 с.л. маргарин, разтопен

3 пакета обезмаслено крема сирене (226 г)

¾ ч захар

2 с.л. брашно

3 с.л. лимонов сок

3 с.л. яйчен продукт без холестерол

1 ч обезмаслен лимонов йогурт

 

1. Загрейте фурната до 180С. Смесете трохите, захарта и маргарина и разбъркайте добре. Притиснете по дъното на разглабяща се форма за торта с диаметър 23 см. Заделете.

2. Разбийте крема сиренето, захарта и брашното до побеляване. Постепенно добавете лимоновия сок и яйчения продукт; разбийте добре. Добавете йогурта разбъркайте добре. Изсипете върху приготвения блат.

3. Покрийте леко с алуминиево фолио.

4. Печете 60 - 70 минути или докато стегне в центъра.

5. Внимателно прокарайте върха на ножа между тортата и ръба на съда. Охлажда се до стайна температура, преди да извадите. Оставете в хладилника.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта