Регистрация

Пилешко с плодове и сирене

Автор:
Savatova
|
Дата:
29 Dec
|
Видяна:
626
Оцени рецептата

4 обезкостени, без кожа пилешки гърди, половинки (около 450 г)

1 с.л. маргарин или масло

1 с.л. вода

1 буркан (130 г) круши, отцедени

2/3 ч червени боровинки

2 ч горещ сварен кафяв ориз

1 стрък зелен лук (с перата), нарязан

2 с.л. натрошено сирене фета

 

Загрейте маргарина в тиган. Запържете пилешкото в маргарина до кафяво от двете страни. Добавя се водата. Покрийте с крушите. Оставете да заври, намалете котлона. Покрийте и оставете да къкри 10 минути. Поръсете с боровинките. Покрийте и оставете да къкри около 5 минути или до готовност на пилешкото. Сервира се с ориз. Поръсете с лук и сирене.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта