Регистрация

Пилешко без мазнини

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
17 May
|
Видяна:
570
Оцени рецептата

4 половинки пилешки гърди, без кожата и костите и подсушени

3/4 ч мътеница

3 с.л. пармезан

1/2 ч галета

1/2 ч.л. розмарин

1/2 ч.л. мащерка

1/4 ч.л. чесън на прах

1/4 ч.л. лук на прах

1/4 ч.л. черен пипер

 

Покрийте тавичка за печене с фолио и леко напръскайте с незалепващ спрей за готвене. В плитък съд смесете всички съставки с изключение на пилешкото и мътеницата. В отделна чиния, натопете пилешкото в мътеница след това оваляйте в сухата смес и поставете в тавичката за печене. Печете на 200С в продължение на 35 до 40 минути до златисто.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта