Регистрация

Пилешки скалопини

Автор:
Юлия
|
Дата:
27 Apr
|
Видяна:
1972
Оцени рецептата

450 г пилешки гърди, обезкостени и без кожата

2 с.л. брашно

Сол и прясно смлян черен пипер

1 яйце

2 с.л. вода

1 1/2 ч галета

3-5 с.л. зехтин

1-2 с.л. масло

 

Изтънете пилешкото между листове восъчна хартия с чукче за месо. Смесете брашното, солта и черния пипер в тавичка за пай. Разбийте яйцето с водата в плитка чиния. Оваляйте месото в брашнената смес, потопете в сместа с яйце, а след това се овалва хубаво в галета. Сгорещете олиото и маслото в голям тиган на средно висока температура. Запържете месото до покафеняване, като обърнете веднъж, за около 3-5 мин., като добавяте още олио и масло, ако е необходимо.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай
anonymous12-08-2020
http://mewkid.net/when-is-xuxlya/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin 500 Mg hzs.jwrd.kulinarno.bg.rqs.vu http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта