Регистрация

Пилешки пай

Автор:
Ирина Чавдарова
|
Дата:
19 Feb
|
Видяна:
652
Оцени рецептата

4 пилешки гърди без кожа и кости

1 консерва крем-супа от гъби

1 консерва крем-супа от целина

1 ч пилешки бульон

1 бучка маргарин, разтопен

1 ч мляко

1 пакет замразени моркови с грах

1 ч брашно

1 ч.л. бакпулвер

 

Намажете тавичка за печене с мазнина. Нарежете пилешкото на порции. Подредете го в тавата. Смесете супите и бульона и се изсипват върху пилето. Размразете морковите и граха. Поръсете ги върху месото. Смесете млякото с разтопения маргарин. Добавете малко брашно и бакпулвера в млякото и маргарина. Разбъркайте до гладкост. Полейте върху месото. Пече се на 180 градуса в продължение на 1 час или до покафеняване на коричката.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта