Регистрация

Пиле песто

Автор:
Силвето
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
742
Оцени рецептата

4 бр. цели пилешки гърди, без кожата и обезкостени

1/2 ч галета

1/2 ч песто

4 филийки проволоне

2 с.л. магданоз, нарязан фино

 

Поставете галетата в плитка чиния. Добавете пилето, по едно парче в даден момент и оваляйте хубаво, така че да се покрие. Сложете в тавичка за печене. Полейте с пестото. Покрийте всяко парче месо с проволоне и 1/2 с.л. магданоз. Печете за 20-25 минути на 180С или докато месото омекне.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта