Регистрация

Пиле и зеленчуци

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
31 Mar
|
Видяна:
970
Оцени рецептата

4 пилешки гърди без кожа

Зеленчуци по избор, нарязани

сос Уорчестър

4 скилидки чесън

Пипер

1 ч.л. сол

микс от подправки на вкус

 

Поставете зеленчуците на дъното на уреда за бавно готвене и покрийте с пилешкото. Добавете малко количество течност (1/4 чаша до 1/2 чаша, ако е необходимо). Добавете чесъна, солта, сос и черен пипер на вкус. Гответе на слаб огън около 8 часа, след което увеличете температурата. Доовкусете, ако е необходимо и поднесете.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта