Регистрация

Пиле Занзибар

Автор:
петя добрева
|
Дата:
31 Oct
|
Видяна:
645
Оцени рецептата

1 цяло пиле, нарязано на порции

170 г замразен концентрат за лимонада

1/3 ч соев сос

1 малка глава лук, нарязан

3 големи скилидки чесън, счукан

1 с.л. къри на прах

1 ч.л. кориандър

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. джинджифил

1/4 ч.л. смлян червен пипер

 

В купа, направете сос, като смесите лимонадата, соевия сос, лука, чесъна, кърито на прах, кориандъра, солта, джинджифила и червения пипер. Поставете пилето върху подготвената скара, с кожата нагоре. Гответе, като обръщате на всеки 10 минути, за около 30 минути. Намажете със соса и продължете готвенето, като обръщате и мажете със сос на всеки 5 минути, още около 20 минути или докато пилето омекне.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта