Регистрация

Пилаф от булгур с кайсии и стафиди

Автор:
пеева
|
Дата:
19 Feb
|
Видяна:
582
Оцени рецептата

2 ч.л. маргарин

1 глава лук, нарязан

1 ч булгур или грухана пшеница

1/4 ч стафиди

1/4 ч сушени кайсии, нарязани

2 ч врящ пилешки бульон

1/4 ч магданоз, нарязан (по желание)

Сол и прясно смлян черен пипер

 

В голям тиган, разтопете маргарина на умерен огън. Запържете лука, като се разбърква, докато омекне. Добавете ориза и гответе, като разбърквате, 1 минута. Добавете стафидите, кайсиите и бульона; покрийте и оставете да къкри на слаб огън за 15 минути или докато течността се абсорбира. Добавете магданоза и сол на вкус.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта