Регистрация

Печено пилешко по италиански

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
08 Sep
|
Видяна:
690
Оцени рецептата

1 пиле, нарязано на порции

1/2 ч настърган пармезан

2 яйца, добре разбити

1 ч галета

1/4 ч зехтин

масло или маргарин

 

Смесете галетата и пармезана в купа. Смесете яйцата и зехтина в друга купа. Потопете парчетата пилешко в сместа с яйце, след това в галетата и сиренето. Подредете в леко намазана тавичка и покрийте всяко парче с масло. Печете на 190С в продължение на 1 час или до готовност.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта