Регистрация

Печени пилешки гърди във винен сос

Автор:
пеева
|
Дата:
16 May
|
Видяна:
755
Оцени рецептата

8 пилешки гърди без кожа, разполовени

1 чаша овкусена галета

8 филийки швейцарско сирене

1/4 чаша бяло вино

1/4 чаша разтопено масло

1 консерва крем пилешка супа

 

Подредете пилешкото в тавичка и покрийте с филийките сирене. Смесете супата и виното и полейте пилешките гърди. Поръсете с галетата. Отгоре полейте с разтопеното масло. Печете на 180С за 40-45 минути.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта