Пай със "Сникърс"
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
За блата:
1 1/2 ч натрошени бисквити
1 с.л. захар
6 с.л. (3/4 бучка) масло, разтопено
За фъдж слоя:
6 с.л. универсално брашно
1/2 ч.л. бакпулвер
1/8 ч.л. сол
1/2 ч безсолно масло - нарязано на 8 парчета
115 г полусладък шоколад, натрошен
30 г неподсладен шоколад, натрошен
1/2 ч захар
1 голямо яйце
1 жълтък
1 ч.л. екстракт от ванилия
2 ч десертчета "Сникърс", нарязани на парчета от по 1 см
За крема с крема сирене:
300 г крема сирене, със стайна температура
1/3 ч захар
1 голямо яйце
1 ч.л. екстракт от ванилия
60 г млечен шоколад, натрошен
2 с.л. бита сметана
На блата: Сложете решетката в центъра на фурната и загрейте до 180°С. Намажете с масло дълбока стъклена чиния за пай. Смесете натрошените бисквити и захарта в средно голяма купа. Добавете разтопеното масло и се разбърква, докато се поеме от сместа. Притиснете сместа равномерно по дъното и стените на подготвения съд. Пече се до стягане, около 5 минути. Охлажда се върху решетка. Поддържайте температурата на фурната. На фъдж слоя: Смесете брашното, бакпулвера и солта в купа. Смесете маслото с полусладкия шоколад и неподсладения шоколад на водна баня. Разбърква се докато се разтопи и стане гладко. Свалете от огъня и охладете леко. Разбийте жълтъка в средно голяма купа, докато леко се сгъсти, около 1 мин. Добавете ванилията и охладената шоколадова смес и се разбърква, докато да добре смесени. Добавете сухите съставки и разбъркайте само докато се смесят.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ