Регистрация

Пай с фъстъчено масло и пудинг

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
30 Apr
|
Видяна:
423
Оцени рецептата

2/3 ч + 1/3 ч фъстъци, нарязани; печени

1 бучка масло

1 ч брашно

1/3 ч фъстъчено масло

1 ч пудра захар

226 г крема сирене

1 ч сметана + допълнително за намазване

1 пакет инстантен пудинг ванилия

1 пакет инстантен шоколадов пудинг

2 3/4 ч мляко

2 шоколада, млечни

 

1. Разбийте на крем брашното и маслото. Добавете 2/3 чаша нарязани фъстъци. Разпределете равномерно по дъното и стените на тавичка за пай. Пече се на 180 градуса за 20 минути. Охладете напълно.

2. Разбийте на крем фъстъченото масло и крема сиренето. Добавете пудрата захар и разбъркайте добре. Смесете с 1 чаша сметана. Намажете върху охладения блат.

3. В голяма купа, смесете пудингите ванилия и шоколад с млякото. Изсипете върху пая. 4. Намажете с останалата сметана. Отгоре натрошете шоколада на малки парчета. Поръсете с 1/3 чаша нарязани фъстъци и оставете в хладилника в продължение на 3 часа или по-дълго.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта