Регистрация

Пай с фъстъчено масло

Автор:
тодорова
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
622
Оцени рецептата

1/2 ч захар, кафява

1/2 ч захар, бяла

1/2 ч фъстъчено масло, кремообразно

2 яйца

2 с.л. брашно

1 1/2 ч мляко

1 ч.л. ванилия

1 блат за пай, 23 см; изпечен

 

В тенджера, смесете двата вида захар, фъстъченото масло, яйцата и брашното. Постепенно добавете млякото. Гответе на умерен огън, като се разбърква непрекъснато, докато се сгъсти. Не бива да завира. Сваля се от огъня и се прибавя ванилията. Изсипва се в изпечения блат за пай и се оставя в хладилника. Сервирайте с разбита сметана.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта