Регистрация

Пай с праскови

Автор:
Savatova
|
Дата:
27 May
|
Видяна:
346
Оцени рецептата

1 20-сантиметров блат за пай

10 пресни праскови

1/2 ч захар

1/2 ч.л. индийско орехче

1 яйце

2 с.л. сметана

1/4 ч кафява захар

1/4 ч масло, меко

1/2 ч брашно

 

Сложете блата в тавичка и подредете нарязаните на филийки праскови отгоре. Поръсете с 1/2 чаша захар и индийското орехче. Разбийте заедно яйцата и сметаната и изсипете върху прасковите. Смесвете заедно, докато се получи ронлива смес, кафявата захар, маслото и брашното. Поръсете тази смес върху прасковите. Пече се на 210С градуса в предварително загрята фурна за 35-45 минути. Сервира се леко топло, със сладолед, бита или заквасена сметана, по желание.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта