Регистрация

Пай с орехи

Автор:
Жени Христова
|
Дата:
09 May
|
Видяна:
440
Оцени рецептата

1/2 ч масло или маргарин, разтопен

1 ч захар

1 ч светъл царевичен сироп

4 яйца, разбити

1 ч.л. ванилов екстракт

1/4 ч.л. сол

1 неизпечен блат за пай

1 ч орехови половинки

 

Смесете маслото, захарта и царевичния сироп; варете на слаб огън, като се бърка непрекъснато, докато захарта се разтвори. Охладете леко. Добавете яйцата, ванилията и солта и разбъркайте добре. Изсипете плънката в блата за пай и покрийте с орехови половини. Пече се на 160 градуса в продължение на 50 до 55 минути. Поднесете.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта