Регистрация

Пай с жълта тиква

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
29 Jun
|
Видяна:
536
Оцени рецептата

1 1/2 ч настъргана жълта тиква

1 ч захар

2 яйца

1/2 бучка масло

1 с.л. брашно

2 с.л. кокосов аромат

2 с.л. лимонов аромат

 

Смесете всички съставки заедно и сложете в суров замразен блат за пай. Печете на 180 градуса във фурната за 40 - 45 минути.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта