Регистрация

Омлет със сьомга

Автор:
Силвето
|
Дата:
10 Mar
|
Видяна:
1660
Оцени рецептата

105 г консерва сьомга, отцедена и накъсана

2 яйца

2 с.л. сметана

1/2 ч.л. прясно нарязан естрагон

Сол и бял пипер

7 г масло или маргарин

 

Отцедете и заделете сьомгата. Разбийте яйцата със сметаната и естрагона. Поръсете леко със сол и пипер. Разтопете маслото в тиган за омлет. Изсипете яйцата и гответе на умерен огън, докато започне да стяга. През това време сгорещете грила на фурната. Подредете отцедената сьомга върху яйцата. Сложете съда под грила и изпечете до готовност. Прегънете на две. Плъзнете в чиния и поднесете със салата. 





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта