Омлет с опунция
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
06 Mar
|
Видяна:
1026
3 яйца
1/4 ч опунция (ядливи плодове от кактус)
1/4 ч кашкавал
1/4 ч едросмляна салца
Разбийте яйцата в купа. Изсипете в тиган за омлет. Изпечете на силен огън, като разбърквате, докато започне да стяга на дъното. Отстранете от огъня. Доизпечете под грила на фурната, докато яйцата вече не са рохки. Добавете опунцията, салцата и кашкавала. Върнете под грила и сгорещете, докато кашкавалът се разтопи. Прегънете на две и поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ