Мус с ревен
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
3/4 ч захар
1/4 ч вода
3 белтъка, със стайна температура
1 щипка сол
1/8 ч.л. винен камък
1 ч сметана
2 с.л. малинов ликьор
2 ч сварен, отцеден, пюриран ревен
Сварете захарта и водата, докато образуват гъст сироп. Разбийте белтъците на пяна, добавете солта и винения камък и продължете да биете, докато започнат да се образуват меки върхове. Добавете в бавен постоянен поток горещия захарен сироп, като разбивате постоянно и да продължете да биете, докато сместа се охлади и се сгъсти. Разбийте сметаната в отделна купа, докато стане почти на сняг, след което добавете ликьора. Смесете разбитата сметана с белтъците и замразете за 2 часа. Махнете от фризера и добавете ревена. Поднесете в стъклени чаши.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ