Регистрация

Кокошка с вино

Автор:
Наталия
|
Дата:
02 Dec
|
Видяна:
937
Оцени рецептата

1 малка кокошка, без кожата

1/3 ч сухо червено вино

1/3 ч малинов или винен оцет

1/2 ч.л. сушен розмарин, натрошен

1/8 ч.л. сушена мащерка

2 големи скилидки чесън, счукан

 

Разполовете кокошката по дължина. Сложете парчетата в квадратна тавичка. Смесете останалите съставки и се разбъркват много добре. Залейте пилешкото. Пече се на 160С в продължение на 20 минути. След това обърнете и печете още един час, като мажете със соковете на всеки 15 минути. След това изпечете под грила за 5 минути. Сервирайте с див ориз.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта