Кокосови сладки с ананасова глазура
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч масло
1/2 ч захар
1 ч.л. ванилия
1 ч.л. бадемов екстракт
2 ч брашно
1 ч орехи, нарязани фино
1 ч настърган кокос
За ананасовата глазура:
1/2 ч мед
1/3 ч сок от ананас
2 ч.л. оцет
2 с.л. масло
Пече се на 180 градуса в продължение на 15 до 18 минути.
Разбийте маслото на крем. Добавете захарта, ванилията и бадемовия екстракт и разбъркайте добре. Добавете брашното, орехите и кокоса и се разбърква добре. Оформете тестото на топки, като използвате по 1 чаена лъжичка за всяка. Сложете в ненамазана тавичка. Пече се в умерена фурна (180 градуса), за 15 до 18 минути, до леко златисто кафяво.
За ананасовата глазура: В тенджера, смесете меда, сока от ананас, оцета и маслото. Оставете на слаб огън за 5 минути. Охладете, докато стане хладко.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ