Регистрация

Кейк с фъстъчено масло

Автор:
Жана
|
Дата:
15 Nov
|
Видяна:
412
Оцени рецептата

1/4 ч мътеница

1/4 ч какао

2 яйца - разбити

1 ч вода

1 ч маргарин

2 ч захар

2 ч брашно

1 ч.л. сода за хляб

1 ч.л. ванилия

1 ч фъстъчено масло

1 ч зехтин

1/2 ч маргарин

1/4 ч какао

1 ч пудра захар

6 с.л. мътеница

1 ч.л. ванилия

 

Смесете 1/4 чаша мляко, 1/4 чаша какао, яйцата, водата и 1 чаша маргарин. Добавете захарта, брашното, содата за хляб и ванилията. Разбийте до гладкост. Намаслете и набрашнете правоъгълна тава за печене. Пече се на 180 градуса в продължение на 25 минути. Оставете да изстине. Смесете фъстъченото масло и зехтина. Намажете кейка, след като се е охладил. Оставете в хладилника за 20 минути. Загрейте 1/4 чаша какао и 1/2 чаша маргарин. Разбъркайте, докато започне да кипи. Добавете пудрата захар, 6 супени лъжици прясно мляко и ванилията. Разбийте до гладкост и намажете кейка.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта