Регистрация

Касуле с пиле и наденица

Автор:
мариана иванова
|
Дата:
30 Aug
|
Видяна:
662
Оцени рецептата

2 консерви пържен боб, 425 г

2 ч доматен сок

2 моркова, нарязани на 1 см парчета

1 ч целина, нарязана

1 ч лук, нарязан

2 скилидки чесън, счукан

2 дафинови листа

2 ч.л. пилешки бульон на прах

1 ч.л. листа босилек, сушен и натрошен

1 ч.л. листа риган, сушен и натрошен

8 бр. пилешки бутчета, без кожата и замразени

225 г пушена пуешка наденица

 

В уреда за бавно готвене, смесете неотцедения боб, доматения сок, морковите, целината, лука, чесъна, дафиновите листа, бульона, босилека и ригана. Сложете замразените бутчета върху сместа. Срежете наденицата наполовина по дължина и нарежете на филийки. Покрийте пилешкото. Покрийте и гответе на слаб огън за 10 - 12 часа (или на силен за 5 - 6 часа). Извадете дафиновия лист.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта