Регистрация

Италиански тарталети с рикота

Автор:
benito
|
Дата:
23 Mar
|
Видяна:
572
Оцени рецептата

450 г паста за тарталети

900 г рикота

4 яйца

1 ч захар

1 ч.л. ванилия

1/4 ч мляко

 

Сварете пастата частично и отцедете. Смесете около половината рикота с всички останали съставки и изсипете върху тарталетите. Сложете в тавичка за печене и покрийте с останалата рикота. Сложете да се пече на 3/4 от горния рафт на фурната и печете за 1 час в предварително загрята фурна на 180°С.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта