Регистрация

Замразен кокосов пай

Автор:
alexander
|
Дата:
26 Apr
|
Видяна:
250
Оцени рецептата

1 пакет крема сирене, меко

1 с.л. захар

1/2 ч мляко

1 1/3 кокосови стърготини

1 растителна сметана

1/2 ч.л. екстракт ванилия

1 готов блат за пай

 

Разбийте крема сиренето и захарта в голяма купа. Постепенно добавете млякото, разбийте до гладкост. Прибавете кокоса, сметаната и ванилията. Разпределете в блата. Замразете за 4 часа или докато се втвърди. Оставете да престои на стайна температура 15 мин. или докато може да се реже лесно.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта