Регистрация

Джинджифилово парфе

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
335
Оцени рецептата

70 г готов микс за пудинг ванилия

1-2/3 ч обезмаслено мляко

1 ч нарязани праскови; без костилките и обелени

1 ч бита сметана

1/4 ч.л. канела

1/4 ч.л. смлян джинджифил

1/4 ч.л. смляно индийско орехче

 

В средно голяма купа, смесете микса за пудинг и млякото. Сложете в микровълновата фурна на висока мощност (100%) в продължение на 4 - 6 минути или докато леко се сгъсти, като се разбърква два или три пъти по време на готвене. Прибавете прасковите и покрийте с найлон. Охладете докато сместа стегне. Смесете подправките с битата сметана. В 4 купички за парфе, напълнете слой от 1/4 чаша пудинг микс, 3 с.л. бита сметана, още един слой 1/4 чаша пудинг микс и пак бита сметана.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта