Гъби на скара с мангово чътни
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
4 печурки
1 голямо узряло манго
1 червена чушка
1 чушле халапеньо (по желание)
соев сос
оцет
1 ч.л. мисо
1 връзка маруля
Внимателно извадете стеблата на гъбите (може да ги използвате за супа) и ги почистете старателно. Мариновайте в оцет/мисо/соев сос за около един час.
Нарежете на кубчета мангото и чушката, счукайте халапеньото и разбъркайте с малко оцет.
Почистете салатата и разделете на отделни листа. Изпечете гъбите на скара и от двете страни.
При сервиране, сложете 3 листа от марулята в чиния, по средата наредете гъбите и поставете парче чътни от двете страни.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ