Регистрация

Ванилов пудинг с тапиока

Автор:
blazheva
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
538
Оцени рецептата

1 ч тапиока

1 л заквасена сметана

2 ч вода

1/4 ч.л. сол

1 ч кафява захар

4 големи яйца

3 ч.л. ванилия

 

Накиснете тапиоката в 2 чаши студена вода в хладилника за една нощ. Отцедете и сложете в голяма тенджера със сметаната и 2 чаши вода. Оставете да заври, добавете захарта и ванилията бавно, като се разбърква през цялото време. Разбийте яйцата на пяна и ги добавете към сместа. Оставете на слаб огън за 5 минути. Оставете в хладилника за една нощ; затоплете всяка порция и сервирайте.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта