Барбекю пилешки бутчета с пикантни сосове
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Пикантен сос с хрян:
450 мл заквасена сметана
3 с.л. паста от хрян
1/2 ч.л. сос Табаско
Сос с горчица:
450 мл заквасена сметана
1/4 ч дижонска горчица
1/4 ч.л. чесън на прах
2 с.л. бял винен оцет
За пилето:
24 бр. пилешки бутчета, без кожа
2 ч барбекю сос
В средно голяма купа разбъркайте съставките за соса с хрян. Покрийте и оставете в хладилника до готовност за употреба. Повторете същото със съставките за горчичния сос. Запалете барбекюто. Поставете пилешкото върху горещото барбекю. Изпечете, като обръщате от време на време, за около 7 минути. Продължете да печете, като мажете понякога с барбекю соса, докато пилето омекне (6-8 минути). Поднесете със сосовете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ