Регистрация

Банани фламбе

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
23 Jul
|
Видяна:
629
Оцени рецептата

4 банана

4 с.л. масло

2 с.л. пудра захар

2 с.л. кафява захар

1 ч ром

 

Обелете бананите, срежете ги наполовина напречно. Разтопете маслото в тиган на директен пламък. Поставете бананите в горещото масло; поръсете със смесени два вида захар и гответе, докато се запекат леко от всички страни, около 4 до 6 минути. Изсипете рома върху бананите; запалете рома и поднесете в десертни чинии.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта