Регистрация

Балсамово пилешко по италиански

Автор:
elenkova
|
Дата:
15 May
|
Видяна:
535
Оцени рецептата

1/4 ч наситнен пресен магданоз

1 с.л. сушени италиански подправки

2 с.л. зехтин

2 с.л. балсамов оцет

1/2 ч.л. черен пипер

2 скилидка чесън, счукан

8 пилешки гърди, без кожа и кости

 

Смесете първите 6 съставки в затваряща се торбичка. Добавете пилешкото. Покрийте и мариновайте в хладилника за поне 2 часа. Извадете месото и изхвърлете маринатата. Изпечете на скара/грил в продължение на 6 минути от всяка страна или до готовност. Охлажда се. Нарежете на 0,5 см ленти.





Виж още от категория "Пиле"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта