Балсамово пилешко по италиански
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
elenkova
|
Дата:
15 May
|
Видяна:
535
1/4 ч наситнен пресен магданоз
1 с.л. сушени италиански подправки
2 с.л. зехтин
2 с.л. балсамов оцет
1/2 ч.л. черен пипер
2 скилидка чесън, счукан
8 пилешки гърди, без кожа и кости
Смесете първите 6 съставки в затваряща се торбичка. Добавете пилешкото. Покрийте и мариновайте в хладилника за поне 2 часа. Извадете месото и изхвърлете маринатата. Изпечете на скара/грил в продължение на 6 минути от всяка страна или до готовност. Охлажда се. Нарежете на 0,5 см ленти.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ