Бадемови сладки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 ч захар
3/4 ч зехтин
3 яйца
1 ч.л. ванилия
3 ч брашно
1 ч.л. бакпулвер
1 ч гъби, бадеми на филийки
Разбийте на крем захарта, маслото, яйцата и ванилията. Пресейте и добавете брашното, бакпулвера. Добавете ядките. Сложете сместа върху хартия за печене на ленти с около 10 - 12 см широчина, по цялата дължина на тавата и около 1 см дебелина. Оставете място между лентите. Пече се на 180 градуса около 20 минути, докато се втвърди, но без да покафенява. Внимателно прехвърлете на дъска за рязане и се нарязват на филийки от по 2,5 см. Положете филийките, на едната им страна, в тава за печене. Препечете във фурната, като обърнете, ако е необходимо, докато станат кафяви (около 30 до 35 минути).
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ