Регистрация

Анансов кейк

Автор:
hodjeva
|
Дата:
28 Jan
|
Видяна:
547
Оцени рецептата

1 пакет микс за кекс

1 пакет инстантен пудинг ананас

3/4 ч мазнина

4 яйца

1 кутийка 7up (300 мл)

За глазурата:

1 1/2 ч захар

2 с.л. брашно

1/2 ч маргарин

2 жълтъка, леко разбити

1 средно голяма консерва натрошен ананас, неотцеден

1 ч кокос (+ повече, ако е необходимо)

1 ч нарязани орехи (+ повече, ако е необходимо)

 

Смесете микса за кекс и пудинга. Добавете олиото. Добавете яйцата, като разбивате след всяко. Добавете 7up-а. Разбърква се добре. Пече се в намазнена и набрашнена правоъгълна тава на 180°С за около 30 минути или докато тортата се отдръпне от ръба на съда. За глазурата: Смесете захарта и брашното. Добавете останалите съставки за глазурата, с изключение на кокоса и нарязаните орехи. Гответе на котлона до сгъстяване, след това добавете кокосовия орех и нарязаните орехи. Намажете кейка, след като се е охладил.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта