Регистрация

Ананасов шербет

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
20 Feb
|
Видяна:
530
Оцени рецептата

1 ананас

1 ч вода

1 с.л. лимонов сок

1/4 ч захар

 

Разполовете ананаса по дължина. Извадете месото и сложете с останалите продукти в тенджерка. Гответе 5 минути. Поставете в кухненски робот или пасатор и разбийте до гладкост. Оставете във фризера, докато се втвърди. Махнете от фризера, разбийте, докато се разпени, поставете в кората от ананас и се замразява до поднасяне.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта