Регистрация

10-минутен немски сладък пай с шоколадов крем

Автор:
Svetly Damianova
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
654
Оцени рецептата

1 пакет немски микс за шоколадов кейк

1/3 чаша мляко

2 супени лъжици захар - по желание

1 пакет крем сирене

3 1/2 чаши студена растителна сметана

1 блат за пай с диаметър 20 см

 

Размразете сметаната. Сгорещете микса за шоколадов кейк и 2 с.л. мляко в тенджера на слаб огън, като разбърквате, докато шоколадът се разтопи. Разбийте захарта с крема сиренето, прибавете останалото мляко и шоколадовата смес и разбийте до гладкост. Внимателно добавете шоколадовата сместа в разбитата сметана и разбийте до гладкост. Изсипете върху блата и оставете в камерата, докато се втвърди, около 4 часа. Украсете с шоколадови стърготини, ако желаете. Съхранявате пая във фризера.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта