Регистрация

Яйца по фермерски

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
25 Apr
|
Видяна:
625
Оцени рецептата

100 г бекон

1 картоф, ситно нарязан

1 глава лук

5 яйца

5 с.л. мляко

Сол

Грах

 

Изпечете бекона и добавете нарязания на филийки лук и картофите, както и граха. Пече се до златисто. Смесете яйцата с млякото и изсипете върху бекона. Печете, докато покафенее леко. Поднесете със салата.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта