Регистрация

Яйца по португалски

Автор:
мария кънчева
|
Дата:
26 May
|
Видяна:
692
Оцени рецептата

450 г наденица, само месото, натрошено

8 филийки бял хляб, нарязан на кубчета

340 г настърган Чедър

4 яйца, разбити

2 1/2 ч мляко

3/4 ч.л. горчица

1 консерва гъбена супа

1/4 ч вермут

 

Сложете кубчетата хляб в намаслена правоъгълна тавичка. Запържете и отцедете наденицата. Покрийте хляба със сирене. Покрийте сиренето и хляба с наденицата. Смесете яйцата и млякото и сместа се изсипва върху наденицата, хляба и сиренето. Покрийте и оставете в хладилника за една нощ. Смесете вермута и супата и разпределете равномерно върху ястието. Пече се на 150 градуса в продължение на 1 час.





Виж още от категория "Яйца"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта