Регистрация

Ябълков пай без блат

Автор:
Адриана Стефанова
|
Дата:
13 May
|
Видяна:
466
Оцени рецептата

3/4 ч захар

1/2 ч брашно

1 яйце

1/4 ч.л. канела

1/4 ч.л. индийско орехче

1 ч.л. бакпулвер

1/2 ч.л. ванилия

1/4 ч.л. сол

1/2 ч орехи, нарязани

1 ч ябълки; обелени и нарязани

 

Смесете захарта, брашното и яйцето. Добавете следващите 5 съставки и смесете добре. Добавете ядките и ябълките. Изсипете в кръгла тавичката за пай с диаметър 23 см. Пече се на 180 градуса в продължение на 30 минути. Оставя се да се охлади 10 минути преди сервиране.





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта