Регистрация

Шоколадов пай с ягоди

Автор:
Ivko
|
Дата:
14 Jan
|
Видяна:
552
Оцени рецептата

1 готов блат за пай, изпечен

1 ч млечен шоколад, натрошен

3 с.л. мляко

1 ч.л. ванилия

1 пакет замразени нарязани ягоди в сироп (размразени)

225 г бита сметана

 

В купичка за микровълнова, смесете шоколада и млякото. Разтопете до гладкост в микровълновата на 50% мощност) за 1 1/2 минути, като се разбърква на всеки 30 секунди. При разбъркване се добавя ванилията. Изсипете шоколада в изпечения блат за пай.Оставете в хладилника най-малко 2 часа. Преди да сервирате, смесете ягодите и битата сметана. Намажете върху шоколадовия слой. Украсете с шоколадови стърготини (по желание).





Виж още от категория "Десерти"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта